torsdag 14 mars 2013

Min blogg och jag

I min skola har vi en skoltidning och årets skoltidningsredaktion ska nominera ut några bloggar som får komma med i tidningen, så de har bett att man ska skriva ett inlägg om sig själv och sin blogg.

Mitt namn är då Matilda och jag är en 15-årig flicka som älskar att baka och laga mat. Min blogg är en bakningsblogg där jag mest skriver om vad jag bakat med recept till. Ibland kan det hända att det kommer några matrecept, tips eller något annat kul! Jag startade min blogg i april 2011 så har haft den nu i ca 2 år. Den har växt en hel del sedan dess och jag ha fått fler läsare vilket är kul, har synts på andra bloggar som länkat mig osv.
Försöker att blogga åtminstone några gånger per vecka, men det kan ibland bli mindre om jag inte hinner baka under veckan eller har något recept från förut.
Jag gillar att satsa på bloggen, på recepten och de recept som finns här är både av andra och av mig. Gillar att komma på egna recept och att experimentera i köket. Ibland lyckas det och ibland inte!
Hoppas att ni gillar min blogg och blir alltid glad för en liten kommentar! Det ökar motivationen att blogga.//Matilda

2 kommentarer:

  1. Du och din blogg är stor inspirationskälla för oss i Trollcafeet. Jag tycker dina recept är mycket innovativa och nyskapande. Det ligger verkligen för dig att bli konditor!

    Lycka till!
    /Trollmamma

    SvaraRadera
  2. Åh tack så hemskt mycket! Ja, det är verkligen mitt drömyrke :)

    SvaraRadera