lördag 5 maj 2012

Chokladdoppade jordgubbar

Det här är så enkelt att göra och så gott! Somrigt och gott. Nu finns det ju bara spanska jordgubbar i butikerna, men dom som jag har köpt har faktiskt alla gånger varit fina, söta och goda. Men de bästa är ju förstås inhemska! Till dom får vi ännu vänta en liten tid till...

Chokladdoppade jordgubbar
mjölkchoklad
färska jordgubbar

Låt det gröna vara kvar på jordgubbarna. Hacka eller bryt chokladen i minde bitar och smält chokladen över vattenbad eller i mikron. Doppa halva jordgubbarna i den smälta chokladen. Låt dom stelna i kylskåpet.






























//Matilda

2 kommentarer:

  1. Gott det ser ut, vad roligt att du är med i min tävling! / Emma

    SvaraRadera
  2. Ja, det är ju så gott och somrigt!
    Håller tummarna :)

    SvaraRadera