Det här är så enkelt att göra och så gott! Somrigt och gott. Nu finns det ju bara spanska jordgubbar i butikerna, men dom som jag har köpt har faktiskt alla gånger varit fina, söta och goda. Men de bästa är ju förstås inhemska! Till dom får vi ännu vänta en liten tid till...
Chokladdoppade jordgubbar
mjölkchoklad
färska jordgubbar
Låt det gröna vara kvar på jordgubbarna. Hacka eller bryt chokladen i minde bitar och smält chokladen över vattenbad eller i mikron. Doppa halva jordgubbarna i den smälta chokladen. Låt dom stelna i kylskåpet.
//Matilda
Chokladdoppade jordgubbar
mjölkchoklad
färska jordgubbar
Låt det gröna vara kvar på jordgubbarna. Hacka eller bryt chokladen i minde bitar och smält chokladen över vattenbad eller i mikron. Doppa halva jordgubbarna i den smälta chokladen. Låt dom stelna i kylskåpet.
//Matilda
Gott det ser ut, vad roligt att du är med i min tävling! / Emma
SvaraRaderaJa, det är ju så gott och somrigt!
SvaraRaderaHåller tummarna :)