Brownies - utan choklad:
200 g smör
ca 1/2 - 3/4 dl kakao
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 dl vetemjöl
Smält smör, kakao och socker i en skål över vattenbad eller i en kastrull.
Tillsätt vaniljsockret och rör om.
Tillsätt äggen, ett i taget, samtidigt som du vispar lätt.
Tillsätt även mjölet och rör om till en slät smet.
Häll smeten i en smord och bröad form (med t.ex ströbröd, kakao eller vetemjöl).
Grädda i 175°c i ca 20 - 25 min. Kakan ska vara ganska torr, men ändå lite, lite kladdig. Pröva dig fram med en sticka för bra resultat.
//Matilda
Det blir ju gott utan choklad också :)
SvaraRaderaJa precis, eller utan och utan, inte direkt utan choklad kanske, men inte gjort av mörk eller mjölkchoklad :)
SvaraRaderaVillen fin och bra blogg du har! Bakat flera gånger med dina recept och det blir alltid super gott!!
SvaraRaderaTack så hemskt mycket! Det blir jag glad över :D
SvaraRaderahur stor ska formen vara?
SvaraRaderaJättegoda dock lite försmala eftersom formen var lite för står.
SvaraRaderaVad bra :) Ja det beror ju lite på det, men man måste bara testa sig fram lite.
SvaraRadera