Fast det här (som sagt) inte är en matlagningsblogg vill jag ändå ge er receptet på faktiskt en av mina favoriträtter! Det är Toast Skagen vi talar om. Jag älskar i princip allt som har räkor i sig och det här är ju bara så underbart gott, tycker ni inte också det?
Man får inte röra för mycket, då blir den rinnig. Därför brukar jag använda mig av turkisk yoghurt istället för crème fraîche. Jag tycker att crème fraîchen direkt blir lös och så kan man inte lägga upp röran snyggt.
En av mina favoriter var det alltså, om du inte smakat på Toast Skagen måste du göra det nu!
Toast Skagen
ca 6 små brödskivor
2 dl turkisk yoghurt (eller creme fraiche)
1/2 dl majonäs
1/2 rödlök
mycket dill, ca 1/2 dl
salt och vitpeppar
citronsaft
1 liten påse frysta räkor eller räkor med skal
rostbröd eller något annat gott bröd
Finhacka rödlök och dill. Blanda ihop alla ingredienser. Rosta bröden och lägg en klick räkröra på varje brödskiva. Klart, så enkelt var det.
//Matilda
Man får inte röra för mycket, då blir den rinnig. Därför brukar jag använda mig av turkisk yoghurt istället för crème fraîche. Jag tycker att crème fraîchen direkt blir lös och så kan man inte lägga upp röran snyggt.
En av mina favoriter var det alltså, om du inte smakat på Toast Skagen måste du göra det nu!
Toast Skagen
ca 6 små brödskivor
2 dl turkisk yoghurt (eller creme fraiche)
1/2 dl majonäs
1/2 rödlök
mycket dill, ca 1/2 dl
salt och vitpeppar
citronsaft
1 liten påse frysta räkor eller räkor med skal
rostbröd eller något annat gott bröd
Finhacka rödlök och dill. Blanda ihop alla ingredienser. Rosta bröden och lägg en klick räkröra på varje brödskiva. Klart, så enkelt var det.
//Matilda
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar