Rabarbersäsongen är i full gång! Tyvärr har all rabarber dött ut hos mig av någon konstig anledning så fick köpa en påse rabarber idag istället. Nåja, rabarber är ju alltid rabarber vare sig den är från egen trädgård eller köpt, men det är ju alltid roligare att baka med egenplockad rabarber.
Här är några tips vad du kan göra med din rabarber;
Sockerfri rabarberkräm
Bakelser med mördegbotten, mandelkräm och kardemummakokt rabarber (förra årets nationaldagsbakelse)
Rabarbersaft
Rabarberscones
Små apelsin- och rabarberpajer
Rabarber- och jordgubbsmarmelad
Rabarbersmulpaj
//Matilda
Här är några tips vad du kan göra med din rabarber;
Sockerfri rabarberkräm
Bakelser med mördegbotten, mandelkräm och kardemummakokt rabarber (förra årets nationaldagsbakelse)
Rabarbersaft
Rabarberscones
Små apelsin- och rabarberpajer
Rabarber- och jordgubbsmarmelad
Rabarbersmulpaj
//Matilda
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar